IMPERIA FOIE GRAS PARTICIPA A LA XX LLOTJA DE XARCUTERIA REGISA

Participació d'Imperia Foie Gras a la XX Llotja de Xarcuteria Regista celebrada al març 2017, on va cuinar el prestigiós cuiner Victor Sanchez.

El cuiner Victor Sanchez cuina amb Imperia Foie Gras a la XX Llotga de la Xarcuteria Regisa

 

El 21 de març del 2017, Imperia Foie Gras va participar en la  XX Llotja de Xarcuteria Regisa, celebrada a Riudellots de la Selva, Girona.

Per a aquest esdeveniment, es va programar una visita a les instal·lacions d'IMPERIA Foie Gras, guiada per Anna Fàbregas i Raul Julià.

Un cop finalitzada la visita, en les instal·lacions de REGISA, es va realitzar una sessió tècnica de cuina amb productes IMPERIA a càrrec de prestigiós cuiner i investigador de productes de l'ànec VICTOR SANCHEZ. Llicenciat per l'escola d'Hostaleria de Barcelona i Màster de cuina per la ECOLE DE HOTELERIE DE LOUSANE (SUISSA).

Chef Victor Sanchez cocina Imperia Foie Gras

El xef Victor Sanchez cuina amb Imperia Foie Gras

El xef Victor Sanchez cuina amb Imperia Foie Gras