AMANIDA AMB PERNIL CURAT D’ÀNEC, PEDRERS D’ÀNEC I FRUITA DE LA PASSIÓ

Sergio Sierra

Chef
  • Sergio Sierra
Tipus
  • Primers

INGREDIENTS (4 PERSONES)

- 1 Pernil d'Ànec Curat Sencer Imperia

- 1 Llauna de Pedrers d`Ànec en Confit Imperia

- 300 g de brots d'enciams varis

- Escames de sal Maldon

VINAGRETA:

- 150 g de fruita de la passió

- 50 g de mel 150 cc d'oli d'oliva

- Sal i pebre

 

PREPARACIÓ:

Tallar els pedrers d'Ànec i col.locar-los a la part exterior del plat amb ajuda d'un arc, amb el fi de donar lis la forma rodona. Al centre del plat, col.locarem el pernil curat d'Ànec i dins, aquests brots tendres dels varis enciams escolits.

Per la vinagreta, serà aconsellable extreure les llavors de la fruita de la passió. A continuació, barrejar el suc amb la mel, l'oli d'oliva extre verge i un punt de sal i pebre.

 

PRESENTACIÓ:

Col.locar al centre del plat l'amanida enrotllada al Pernil d'Ànec i pels voltants, a l'exterior del plat, els pedrers. Avocar unes cullerades de vinagreta al atzar per afegir color i sabor.