BLOC DE FOIE GRAS D'OCA, CREMA DE TÒFONA, PINYONS TORRATS I CANSALADA FREGIDA

Mey Hofmann

Chef
  • Mey Hofmann - 1* Michelin
Tipus
  • Entrants

INGREDIENTS (4 PERSONES)

- 160 g de Bloc de Foie gras d'Oca Imperia

- 50 g de cansalada en 4 làmines de 2 mm de gruix

- 10 g de pinyons torrats

 CREMA DE TÒFONA

- 80 g de nata

- 20 ml de suc de tòfona

- 8 g de tòfona picada

- Sal i pebre

 

PREPARACIÓ

Barrejar la nata amb el suc de tòfona, la tòfona picada, sal i pebre i batre fins que s'espesseixi. Fregir la cansalada a foc moderat per deixar-la cruixent i daurada.

 

PRESENTACIÓ

Posar el Foie gras sobre la cansalada freda, sobreposar la nata i escampar-hi els pinyons torrats intentant que ens quedi una forma de "montadito".