COPA FREDA DE BLOC DE FOIE GRAS D'OCA TRUFAT

Sergio Sierra

Chef
  • Sergio Sierra
Tipus
  • Entrants

INGREDIENTS (4 PERSONES)

PER A LA COPA:

- 2 llaunes de Bloc de Foie Gras d'Oca Trufat Imperia de 200g

- 1 porro

- 250 g de nata líquida

- 18 làmines de trufa negre

- Herbes aromàtiques

PER A LA GELÉE

- 120 cc de suc de trufa negre

- 1 fulla de gelatina

- Sal

 

PREPARACIÓ: 

Picar el porro finament i fondejar amb la mantega a foc lent. A continuació, afegir la nata líquida i deixar coure aprox. 5 minuts. Una vegada retirat el producte del foc, afegir el Bloc de Foie Gras d'Oca Trufat i passar-ho tot pel batedor, fins a aconseguir una crema homogènia. Seguidament, repartir la crema obtinguda a les copes i reservar en fred al refrigerador.

Mentre posem la fulla de gelatina en remull i portarem a ebullició el suc de la trufa. Després, dissoldrem la fulla de gelatina al suc de trufa, afegint un punt de sal. A continuació, abocarem la barreja obtinguda resultant sobre la crema de les copes i ho mantindrem en fred.

 

PRESENTACIÓ:

Decorar la superfície de la crema amb petits daus de Bloc de Foie Gras Trufat d'Oca, unes fulles de trufa negre i unes herbes aromàtiques com el romaní o la farigola.