CREMA DE BLAT DE MORO Y SALSA DE FOIE GRAS NATURAL AL AROMA DE VAINILLA

Imperia i Hofmann

Chef
  • Imperia i Hofmann
Tipus
  • Entrants

INGREDIENTS

- 1 Llauna de blat de moro tendre de 250 g aprox.

- 1 Sobre de Salsa de Foie gras Natural Imperia.

- 2 Cullerades soperes de kikos torrats molt tendres 

- 1/2 cullerada d'oli de vainilla

- Sal maldon

 

PREPARACIÓ:

Triturar el blat de moro amb el robot o el minipimer fins a conseguir una textura fina. Es pot afegir una cullerada sopera d'aigua. Salpimentar.

Col.locar la crema de blat de moro sobre un recipient tipo natillas o plat de sopa no molt fons. Tallar el sobre de Salsa de Foie gras Natural Imperia y cubrir amb compte tota la crema de blat. Reservar a la nevera.

Quan es vulgui servir, afegir els kikos previament triturats al morter, remenant la pols amb els troços, amanir amb oli de vainilla y sal maldon.