RAVIOLIS DE CARXOFA AMB SALSA DE FOIE GRAS, TÒFONA NEGRA I BOLETS DEL TEMPS

Imperia i Hofmann

Chef
  • Imperia i Hofmann
Tipus
  • Primers

INGREDIENTS:

- 250 g de raviolis de carxofa

- 1 sobre de Salsa de Foie gras amb Tòfona Negra Imperia

- 70 g de formatge Emmental ratllat

- Pebre negre

- 100 g de bolets variats

 

PREPARACIÓ

Bullir els raviolis al dente i refredar-los ràpidament. Tallar-los per una banda de manera que quedin com un sobre. Punxar-los amb una broqueta de fusta de manera que quedin seguits i aixecats. Reserveu a la nevera coberts amb film transparent.

 

PRESENTACIÓ

Per servir, posar les broquetes de ravioli en un plat, el formatge sobre dels raviolis tallats i portar al microones fins que el formatge estigui ben fos. Retirar la broqueta abans de servir. Saltar els bolets, salsar amb Salsa de Foie Gras amb Tòfona Negra Imperia i servir.