SOPA DE FOIE GRAS NATURAL AMB "NERO DI SEPIA", GAMBES, CALAMARS I ESPÀRRECS

Imperia i Hofmann

Chef
  • Imperia i Hofmann
Tipus
  • Primers

INGREDIENTS

- 100 g d'espaguetis negres de sípia

- 6 gambes

- 8 espàrrecs verds

- 2 calamars mitjans

- 1 sobre de Salsa de Foie gras Natural Imperia

- 100 g de nata líquida

 

PREPARACIÓ

Bullir la pasta i reservar. Peleu les gambes reservant les cues pelades. Saltar els caps amb oli. Quan estiguin daurats afegir la nata líquida i la Salsa de Foie gras Natural Imperia i coure durant 5 minuts a foc lent. Colar pel xinès els caps, esclafant-los per extreure tot el sabor. Tallar els calamars a tires i saltar amb les gambes pelades i els espàrrecs. Per servir posarem en un plat soper la crema, després els espaguetis i finalment els altres ingredients.