TAGLIATELIS AMB SALSA DE FOIE GRAS NATURAL, PEDRO XIMÉNEZ I FORMATGE IDIAZÁBAL

Imperia i Hofmann

Chef
  • Imperia i Hofmann
Tipus
  • Primers

INGREDIENTS

- 1 sobre de Salsa de Foie gras Natural Imperia

- 200 g de tagliateli a l'ou

- 4 cullerades de Pedro Ximénez Dolç Vell

- 50 g de formatge Idiazábal (escates)

- sal Maldon

 

PREPARACIÓ

Bullir els tagliatelis i col.locar-los en les forquilles de manera que puguem menjar-los d'un sol mos, fer 4 o 5 d'aquests farcellets i reservar-los. Per servir, escalfar una mica d'aigua i escaldar els tagliatelis. Posar el Pedro Ximénez al fons del plat ben calent, a sobre les forquilles, i salseu amb la Salsa de Foie gras Natural Imperia ben calenta. Decorar amb una mica d'escates d'Idiazábal i acabar amb sal Maldon.