NOTA INFORMATIVA D' IMPERIA FOIE GRAS DAVANT LA COMPLEXA SITUACIÓ QUE VIVIM


En primer lloc, tot l'equip d' IMPERIA volem agrair a totes les persones que estan treballant directa o indirectament per a combatre el Covid-19.

Des d'IMPERIA continuem treballant amb responsabilitat, aplicant extremes mesures de seguretat i protecció en tots els processos i desenvolupament de les nostres activitats.

Seguint la pauta establerta pel Reial decret publicat pel Govern, hem pres les següents mesures:

-Mesures en les polítiques de producció. A més de les exigents mesures per a processar aliments que implica la normativa IFS amb les quals Imperia treballa des de fa anys, s'han pres mesures extraordinàries pel Covid-19 com el treball per grups vestint indumentària específica o l'augment de la desinfecció d'espais de treball. Les mesures tenen el focus posat a mantenir l'empresa operativa per a garantir el subministrament d'aliments a tots els nostres clients que tenen permesa l'obertura segons el Reial decret 463/2020 pel qual es va declarar l'estat excepcional per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

-Mesures d'administració, operacions, atenció al client i garantia de servei. Els equips d'administració i operacions estan de manera permanent atenent consultes i garantint la prestació de serveis.

-Mesures comercials. S'han posposat totes les visites comercials per a evitar la circulació innecessària de persones i ajudar així a evitar la propagació del Covid-19. Estem operant per via digital en tot moment.

Esperem que totes les mesures extraordinàries i l'esforç que estem realitzant entre tots siguin de la màxima utilitat i ens ajudin a sortir com més aviat millor d'aquesta situació.

També volem enviar tot el nostre suport i ànims a les persones que, donades les circumstàncies, estan treballant, a les que estan a casa seva i, amb especial atenció, a les afectades pel virus i les seves famílies.
 • IMPERIA Foie gras

  LA MARCA DEL FOIE GRAS

 • Des de fa més de 20 anys oferim el millor Foie gras, amb les especialitats més innovadores i amb la màxima qualitat.

  Fidels al nostre compromís amb l’excel·lència, la tradició i el concepte gastronòmic, preservem la riquesa perduda de l’elaboració artesanal per a oferir als paladars més exigents una infinitat de creacions de qualitat excepcional.

  El caràcter diferencial de les nostres elaboracions resideix en la extraordinària qualitat de la matèria prima especialment seleccionada, el mètode artesanal de producció i la implantació de la normativa regulada per la Certificació IFS Food, màxim referent a nivell internacional en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.

 • Descobreixi la selecció dels nostres millors productes

  Tots ells elaborats artesanalment amb matèria primera de gran qualitat, i converteixi les seves vetllades en autèntiques experiències gastronòmiques i els seus regals en petites joies gourmet.

 • Segueix-nos en les xarxes socials

  Ara pots assabentar-te de totes les novetats a les nostres xarxes socials: Facebook i Instagram.

  Podràs contactar amb nosaltres d'una manera senzilla, ràpida i directa, i també, podràs ser dels primers a visualitzar els nous productes.

  Vinga, no t'ho pensis més! T'esperem a les xarxes socials d'IMPERIA Foie gras.

Facebook

Instagram

 • Pagament segur

  Pot realitzar el seu pagament amb Visa, Mastercard o transferència bancària.

 • Garantia de qualitat

  Els nostres productes passen estrictes controls i certificacions de qualitat.

 • Lliurament en 24/72 h

  Realitzem lliuraments en dies laborables, Península i Balears.

 • Temperatura controlada

  Realitzem els enviaments en fred per a garantir el perfecte estat dels productes.

 • Enviament gratuït

  Realitzem enviaments gratis en compres a partir de 80 €.