Imperia participa en la XX Llotja de xarcuteria Regisa

07/03/2017

Participació d'Imperia Foie Gras a la XX Llotja de Xarcuteria Regista celebrada al març 2017, on va cuinar el prestigiós cuiner Victor Sanchez.

El cuiner Victor Sanchez cuina amb Imperia Foie Gras a la XX Llotga de la Xarcuteria Regisa

 

El 21 de març del 2017, Imperia Foie Gras va participar en la  XX Llotja de Xarcuteria Regisa, celebrada a Riudellots de la Selva, Girona.

Per a aquest esdeveniment, es va programar una visita a les instal·lacions d'IMPERIA Foie Gras, guiada per Anna Fàbregas i Raul Julià.

Un cop finalitzada la visita, en les instal·lacions de REGISA, es va realitzar una sessió tècnica de cuina amb productes IMPERIA a càrrec de prestigiós cuiner i investigador de productes de l'ànec VICTOR SANCHEZ. Llicenciat per l'escola d'Hostaleria de Barcelona i Màster de cuina per la ECOLE DE HOTELERIE DE LOUSANE (SUISSA).