Maridatge únic al Club Pasión Habanos

11/04/2019

Maridatge de Cohiba Maduro 5 Mágicos, East India Solera, de bodegues Lustau, i el Foie gras d’IMPERIA.

Els passats dies 1 i 8 d’abril, al Club Pasión Habanos va tenir lloc un maridatge únic en el que es van combinar el Cohiba Maduro 5 Mágicos, l’East India Solera, de bodegues Lustau, i el Foie gras d’IMPERIA

Guiats per José Andrés Colmena, Brand Ambassador d’Habanos, els assistents van descobrir els matisos que sorgeixen en combinar l’East India, el Foie gras d’IMPERIA i el Cohiba Maduro 5 Mágicos.

Al tast organitzat pel Club Pasión Habanos, els assistents van tenir la oportunitat de degustar el Cohiba Maduro 5, l’East India Cream i el Foie gras d’IMPERIA. IMPERIA Foie gras va presentar en el maridatge dos dels foies gras de més èxit: el Bloc de Foie gras d’ànec al Pedro Ximénez i l’Entier de Foie gras d’ànec als Cinc Pebres. El Bloc de Foie gras d’ànec al Pedro Ximénez és una delícia pel paladar gràcies a l’emulsió natural del foie gras fresc, que aporta una carnosa suavitat al producte, amb el maridatge d’un vi dolç com el xerès de Pedro Ximénez, Reserva de Lustau. D’altra banda, l’Entier de Foie gras als Cinc Pebres, els pebres embolcallen l’entier combinant els seus aromes amb la delicadesa del Foie gras.

 

Imatge cedida per Club Pasión Habanos