Condicions de compra

Com realitzar una comanda

Per a realitzar una comanda a través de www.imperia.es només cal seguir les indicacions del nostre web, seleccionant els articles disponibles a l'apartat BOTIGA, la forma de pagament i la forma d'enviament.

 

 

Condicions de compra

La realització d'una comanda a través de l'esmentat web suposa l'acceptació per part del client de totes les condicions legals i de la resta de condicions explícites a l'Avis Legal de la mateixa.

Formes de pagament disponibles:

- TPV virtual

- Transferència bancària

Un cop realitzat el pagament mitjançant TPV virtual o confirmada la recepció de la transferència es procedirà a la preparació de la comanda. Aquesta podrà ser recollida a les nostres instal·lacions o entregada a domicili mitjançant un servei de transportista (opció disponible només per Espanya Península i Balears) amb un termini d'entrega d'entre 24 h i 72 h un cop confirmat l'enviament del mateix (dissabtes, diumenges i festius no inclosos).

Imperia Foie gras no serà responsable dels retards que es produeixin per causes alienes a la seva gestió o per força major.

 

En el cas dels productes que requereixen conservació entre 0ºC y 4ºC l'enviament es realitzarà amb transport refrigerat per garantir que es manté la cadena de fred.

L'enviament del paquet es consiferarà realitzat en el moment que el transportista hagi entregat el producte al client. El client ha de verificar el producte en el moment de l'entrega. En cas d'incidència, haurà d'indicar a l'albarà qualsevol anomalia detectada (falta de paquets, trencament de caixes, caixes en mal estat, etc.), firmar i segellar les dues còpies del mateix i notificar dita incidència a Imperia Foie gras (via e-mail a progust@imperia.es o trucant al telèfon 972 477 101) en un termini màxim de 24 hores següents a la recepció.

Imperia Foie gras es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o que així sigui considerada per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de perjudicar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: "Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys".

 

Imperia Foie gras no acceptarà devolucions de producte a menys que, fruit d'una incidència, així hagi estat convingut prèviament amb el client.

Tots els productes ofertats a la botiga online d'Imperia Foie gras estan dirigits a consumidors finals en els termes i condicions previstos per la Lley de Comerç Minorista. 

En cas de dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 477 101 o mitjançant correu electrònic a progust@imperia.es