Empresa

HISTÒRIA

IMPERIA Foie gras es constitueix a Riudellots de la Selva (Girona) a principis dels 90.

El seu accionariat familiar, procedent de dues famílies de reconeguda experiència en el sector Delicatessen i amb un coneixement profund del mercat del Foie gras, possibilita la implantació d'una empresa altament especialitzada en una zona de contrastada tradició gastronòmica com és Girona.

La seva situació geogràfica permet controlar l'origen de l'animal i la posterior distribució logística del producte elaborat, garantint un servei de primera qualitat a nivell nacional i internacional.

Actualment IMPERIA Foie gras es troba posicionada ampliament en el mercat nacional espanyol i s'està introduïnt en mercats internacionals altament competitius.

  

PLANTA D'ELABORACIÓ

IMPERIA Foie gras disposa d'una planta d'elaboració a Riudellots de la Selva (Girona) de 2.300m2.

Des d'un principi el disseny de les intal·lacions i la distribució de l'espai es va realitzar sota la premisa de modernitat i especialització, per la línea de productes, permetent una fabricació adaptada a les necessitats d'un producte tan delicat com el Foie gras.

L'inversió contínua en tecnologia es constata en espais com la Sala Blanca, d'atmosfera controlada, que permet garantir l'absència d'elements externs en la manipulació del producte, garantint així la seguretat alimentària de tots els nostres productes.

La constant innovació i diversos convenis amb universitats espanyoles reforcen la investigació realitzada per I+D.

 

CERTIFICACIÓ IFS FOOD

Certificació IFS Imperia Foie gras

Els estrictes controls de qualitat que es realitzen en cada un dels processos de producció garanteixen la traçabilitat i màxima seguretat alimentària de les nostres elaboracions des de l'origen de la matèria prima fins al producte final. 

Això ens ha fet mereixedors de la Certificació IFS Food,el major referent a nivell internacional en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.

Sempre hem treballat per garantir la màxima Qualitat i Seguretat Alimentària de tots els nostres productes i, en la nostra ferma intenció d'assolir l'excel.lència, continuarem esforçant-nos per complir les més altes expectatives i continuar essent mereixedors de la vostra confiança.

 

EQUIP HUMÀ

L'actiu principal de la nostra organització és el nostre equip humà, compost actualment per professionals que abasten diferents perfils, des del comercial al tècnic, al servei dels nostres distribuïdors i consumidors.

Els diferents departaments, Producció, Qualitat, Comercial, Financer, Marqueting, Exportació, Facturació i Logística, garanteixen una atenció personalitzada; requisit fonamental per establir una relació de confiança mútua optimitzant les gestions diàries.