Compromís de qualitat

El disseny de les instal·lacions i la distribució de l’espai es va fer sota la premissa de modernitat i especialització, per la línia de productes, permetent una fabricació adaptada a les necessitats d’un producte tan delicat com el Foie gras.

La inversió continua en tecnologia es constata en espais com la Sala Blanca, d’atmosfera controlada, que permet garantir una absència d’elements externs en la manipulació del producte, garantint la seguretat alimentària de tots els nostres productes.

La constant innovació i els convenis amb universitats espanyoles reforcen la investigació realitzada d’I+D.

Els estrictes controls i certificacions de qualitat es realitzen en cada un dels processos de producció, garantint la traçabilitat de les elaboracions des de l’origen de la matèria primera fins al producte final, expedit diàriament des de les nostres instal·lacions a les dels nostres distribuïdors.

La nostra matèria primera

Fruit de l'associació amb una de les explotacions més modernes especialitzades en la cria i el desenvolupament natural de les oques de la raça Toulouse i els ànecs de la raça Moulard, els més apreciats per a l'obtenció d'un Foie gras de qualitat, hem establert requisits addicionals en l’alimentació de les aus, la cura de l’entorn i els criteris de benestar animal per aconseguir un Foie gras únic.

Certificació IFS Food

Els estrictes controls de qualitat que es realitzen a cada un dels processos de producció garanteixen la traçabilitat i la màxima seguretat alimentària de les nostres elaboracions des de l’origen de la matèria primera fins al producte final.

Per això, hem obtingut la Certificació IFS Food, el millor referent a nivell internacional en màteria de Qualitat i Seguretat Alimentària.