RAVIOLIS DE CARXOFA AMB SALSA DE FOIE GRAS, TÒFONA NEGRA I BOLETS DEL TEMPS
IMPERIA i Hofmann
-
Chef
- IMPERIA i Hofmann
-
Tipus
- Primers
INGREDIENTS:
- 250 g de raviolis de carxofa
- 1 sobre de Salsa de Foie gras amb Tòfona Negra
- 70 g de formatge Emmental ratllat
- Pebre negre
- 100 g de bolets variats
PREPARACIÓ
Bullir els raviolis al dente i refredar-los ràpidament. Tallar-los per una banda de manera que quedin com un sobre. Punxar-los amb una broqueta de fusta de manera que quedin seguits i aixecats. Reserveu a la nevera coberts amb film transparent.
PRESENTACIÓ
Per servir, posar les broquetes de ravioli en un plat, el formatge sobre dels raviolis tallats i portar al microones fins que el formatge estigui ben fos. Retirar la broqueta abans de servir. Saltar els bolets, salsar amb Salsa de Foie Gras amb Tòfona Negra i servir.